1,5% podatku

Możesz wesprzeć działania Fundacji przekazując swoje 1,5%
KRS: 0000698914

1% Procent

Możesz wesprzeć działania Fundacji przekazując swój 1%
KRS: 0000698914

1 Procent

Możesz wesprzeć działania Fundacji przekazując swój 1%
KRS: 0000698914

Zadania realizowane z budżetu państwa lub z państwowych funduszy celowych

PROO-5

Fundacja Sióstr św. Dominika w Krakowie, dzięki wsparciu programu PROO-5 Edycja 2024, uzyskała 100 % dofinansowanie na wsparcie doraźne. W ramach projektu pn. „Zakup niezbędnego sprzętu komputerowego”, który realizowany jest w okresie od 10.06.2024r do 10.08.2024r, dokonano zakupu dla biura w Broniszewicach: 1 laptopa z oprogramowaniem Windows oraz 1 urządzenia wielofunkcyjnego z m.in. RADF. Powyższe zakupy usprawnią prace biura, a tym samym przyczynią się do osiągnięcia celu głównego przedmiotowego projektu. Wartość projektu: 9900,00zł

Przedstawione informacje odzwierciedlają jedynie opinię ich autora, NIW-CRSO nie jest odpowiedzialny za sposób wykorzystania zawartych w komunikatach informacji.

 

Warsztaty kulinarne u Dominikanek

Fundacja Sióstr Św. Dominika Oddział Broniszewice realizuje projekt pn. „Warsztaty kulinarne u Dominikanek” w okresie od 01.09.2024r do 31.10.2024r.

W ramach projektu przewidziano organizację 3 warsztatów kulinarnych o temacie przewodnim: Kuchnia z tradycjami – niemarnowanie żywności, a zasady zdrowego odżywiania się, dla lokalnej społeczności.  Planowana wartość projektu: 15 000,00zł

pastedGraphic.png

Projekt współfinansowany jest ze środków Samorządu Województwa Wielkopolskiego  w ramach programu „Wielkopolska Odnowa Wsi 2020+”.

 

 

Mała Mobilna Kuchnia Warsztatowa u Dominikanek

Fundacja Sióstr Św. Dominika Oddział Broniszewice realizuje projekt pn. „Mała Mobilna Kuchnia Warsztatowa u Dominikanek” w okresie  od 05.08.2024r do 29.11.2024r.

W ramach projektu przewidziano zakup Małej Mobilnej Kuchni Warsztatowej oraz organizację warsztatów kulinarnych dla lokalnej społeczności.  Planowana wartość projektu: 15 000,00zł

pastedGraphic.png

Projekt współfinansowany jest przez Program ograniczania marnotrawstwa i strat żywności w Wielkopolsce